Warning: Creating default object from empty value in /var/www/croni.dk/public_html/maach_dk/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Croni Minilæssere - Maach Technic
Ikke-kategoriseret

Croni Minilæssere

By 14. februar 2018 No Comments

Croni Minilæssere

Maach Technic A/S er en dansk producent af minilæssere i serien Croni, som er en multifunktionel arbejdshest til bl.a. hestefolket, – i en synes vi – høj kvalitet med forstærkede svejsninger og lavet i stål, for at gøre maskinerne mere holdbare. Maskinerne fra Maach Technic er de eneste dansk udviklede minilæssere og er bygget til hårdt brug.

Der er 3 forskellige maskiner Croni serien, L 80, LH 80, og LH 110, som afgør om det er med almindelig løftehøjde eller ekstra løftehøjde og med eller uden vægtklods.

En anden vigtig ting at fremhæve, er at maskinerne er suveræn på små og smalle steder, hvor pladsen er trang. Croni minilæsseren er produceret til at den kan komme igennem en standard fyldningsdør på 80 cm x 204 cm.

Croni serien har et lavt tyngdepunkt og sammen med stor frihøjde og antispin, er arbejdsopgaverne overkommelige både ude og inde

Der er et bredt tilbehørsprogram til maskinerne, og til og frakobling af redskaberne er gjort smart og let med så få op og nedstigninger på maskinen.

Maach Technic er en familieejet virksomhed, der startede i 2006 med produktion af maskiner til minkavlerbranchen, og det har siden udviklet sig til produktion af maskiner, hvor der stilles høje krav til funktionaliteten på mindre pladser. I udviklingsprocessen af maskinerne har der i høj grad indgået feedback fra kunderne.

Vi har i Danmark et samarbejde med Nykredit Leasing omkring finansieringen af maskinen.

Vores egne montører kører over hele landet og kan med kort varsel være fremme og udføre både serviceeftersyn og reparationer, så du hurtigt er oppe at køre igen efter uheldet har været ude.

Her er lidt billeder af maskinen i brug med forskellige redskaber.